Vacature penningmeester

De Vereniging voor Filosofie en Geneeskunde (VFG) is op zoek naar een penningmeester die ons bestuur kan versterken. Het bestuurswerk wordt op vrijwillige basis gedaan. Er wordt ca. 6x per jaar (online) vergaderd. We zijn op zoek naar iemand met ervaring en affiniteit met boekhouding en opstellen van een financieel jaarverslag.

De vacature staat al enige tijd open, maar het blijkt momenteel moeilijk binnen de vereniging een bestuurslid met boekhoudkundige interesse en kundigheid te vinden. We doen graag nogmaals een oproep. Bent u geïnteresseerd, dan ontvangen wij graag een bericht.

Het penningmeesterschap kan ook prima vervuld worden door iemand van ​buiten onze vereniging. Affiniteit met geneeskunde en/of filosofie is dan niet noodzakelijk. Wilt u als lid van onze vereniging helpen zoeken naar een kundige penningmeester? Kent u in uw netwerk van familie of werk mensen met ervaring in boekhouden die u kunt vragen voor deze functie of die ons kan helpen iemand te vinden? Mail dan naar: secretaris@filosofieengeneeskunde.nl